Księga HACCP w gastronomii
Dodano: 7 lat 11 miesięcy temu
Opracowujemy księgę HACCP zgodnie z wytycznymi ustawy, dostosowaną indywidualnie do zakresu prowadzonej działalności. Szkolimy właścicieli i pracowników w zakresie stosowania i przestrzegania zasad: GHP, GMP, HACCP. Szkolenia prowadzimy u klienta lub on-line. Doradzamy w zakresie: spraw sanitarnych, prowadzenia dokumentacji HACCP, bezpieczeństwa produktów, ochrony żywności, itp. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) jest systemem opracowanym w latach 60-tych XX wieku w Stanach Zjednoczonych dla NASA. System ten określa zasady postępowania, które mają zapewnić bezpieczeństwo zdrowotne konsumentom środków spożywczych. System HACCP ma za zadanie: zidentyfikowanie, oszacowanie i wyeliminowanie zagrożeń zdrowotnych środków spożywczych oraz wyeliminowanie zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością.
Podobne wpisy
- PakoFlex - producent etykiet
- Korekta i redakcja książek oraz prac
- Kredyt
- Hale magazynowe - BTS Development
- Finanse Ślask
Komentarze
Adres strony:
Wyświetleń:
1597
Wizyt:
1591
Kliknięć:
457
CTR:
28.72%