Księga HACCP w gastronomii
Dodano: 8 lat 7 miesięcy temu
Opracowujemy księgę HACCP zgodnie z wytycznymi ustawy, dostosowaną indywidualnie do zakresu prowadzonej działalności. Szkolimy właścicieli i pracowników w zakresie stosowania i przestrzegania zasad: GHP, GMP, HACCP. Szkolenia prowadzimy u klienta lub on-line. Doradzamy w zakresie: spraw sanitarnych, prowadzenia dokumentacji HACCP, bezpieczeństwa produktów, ochrony żywności, itp. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) jest systemem opracowanym w latach 60-tych XX wieku w Stanach Zjednoczonych dla NASA. System ten określa zasady postępowania, które mają zapewnić bezpieczeństwo zdrowotne konsumentom środków spożywczych. System HACCP ma za zadanie: zidentyfikowanie, oszacowanie i wyeliminowanie zagrożeń zdrowotnych środków spożywczych oraz wyeliminowanie zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością.
Podobne wpisy
- Fototapety na ścianę
- BIURO RACHUNKOWE ANNA KRUPICKA Białystok
- Skęć w Prawo - Porady Prawne
- Transport z Chin - porównywarka
- Upadłość Konscumencka
Komentarze
Adres strony:
Wyświetleń:
2230
Wizyt:
1719
Kliknięć:
457
CTR:
26.59%