Piece konwekcyjno-parowe
Dodano: 9 lat 9 miesięcy temu
Piece konwekcyjno-parowe bardzo mocno zrewolucjonizowały dziedzinę przygotowywania potraw w restauracjach, jak i innych miejscach zbiorowego żywienia. Warto zaznaczyć, że piece konwekcyjno-parowe zużywają do 95% mniej tłuszczu w zestawieniu do tradycyjnych metod. Można w nich przygotować ziemniaki z zapiekaną twardą skórką bez tłuszczu. Stosowanie pieca konwekcyjno-parowego ogranicza również zużycie energii do 30%. Bogaty wybór profesjonalnych urządzeń gastronomicznych posiada firma Krak gastro, która nieprzerwanie od 1995 roku świadczy usługi kompleksowego wyposażania budynków zbiorowego żywienia w profesjonalne urządzenia gastronomiczne.
Kategorie: Maszyny i urządzenia , Małopolskie Tagi: meble ze stali nierdzewnej , piece konwekcyjno parowe
Podobne wpisy
- Art-Loft - Meble z Metalu i Drewna
- AGRO-TRANSMIT - przeprowadzki międzynarodowe
- Pk-inox
- PUK Zakłady pogrzebowe Kraków
- Studio treningu personalnego Kraków
Komentarze
Adres strony:
Wyświetleń:
1840
Wizyt:
1410
Kliknięć:
24
CTR:
1.7%