Piece konwekcyjno-parowe

Dodano: 9 lat 1 miesiąc temu
Piece konwekcyjno-parowe bardzo mocno zrewolucjonizowały dziedzinę przygotowywania potraw w restauracjach, jak i innych miejscach zbiorowego żywienia. Warto zaznaczyć, że piece konwekcyjno-parowe zużywają do 95% mniej tłuszczu w zestawieniu do tradycyjnych metod. Można w nich przygotować ziemniaki z zapiekaną twardą skórką bez tłuszczu. Stosowanie pieca konwekcyjno-parowego ogranicza również zużycie energii do 30%. Bogaty wybór profesjonalnych urządzeń gastronomicznych posiada firma Krak gastro, która nieprzerwanie od 1995 roku świadczy usługi kompleksowego wyposażania budynków zbiorowego żywienia w profesjonalne urządzenia gastronomiczne.

Podobne wpisy

Komentarze

Piece konwekcyjno-parowe
Adres strony:
Wyświetleń:
1291
Wizyt:
1286
Kliknięć:
24
CTR:
1.87%